Dowiedz się więcej O naszym menu
PRZYSTAWKI
-
1. warzywa(cukinia, tykwa, batat, boczniak) w tempurze plus majonez (vegan)
-
2. krewetki w chrupiącej panierce panko + majonez
6 sztuk -
3. tatar z tuńczyka
-
4. tatar z łososia
-
5. tatar z shitake i avocado (vegan)
-
6. fasolki edamame (vegan)
ŁOSOŚ
-
1. Futomak klasyczna philadelphia
łosoś, avocado, sałała i serek
6 sztuk -
2. Futomak chrupiący łosoś panko na ostro
ogórek, por, chrust z imbiru, togarashi, ostry majonez
6 sztuk -
3. Futomak chrupiący łosoś panko na słodko
tykwa, mango, majonez miso, słodki sos kabayaki, prażony sezam -
4. Futomak surowy łosoś mango
serek, mango, ostry sos sriracha, siekana mięta
6 sztuk -
5. Futomak w panko z tatarem z łososia
tatar z łososia, avocado, ogórek
6 sztuk -
6. Uramak california z surowym łososiem
ogórek, serek, guacamole, prażone fistaszki
8 sztuk -
7. Uramak california owinięta opalanym łososiem
szparagi, avocado, długo marynowany pomidor, serek
8 sztuk -
8. Hosomak surowy łosoś + kizami wasabi
-
9. Nigiri surowy łosoś + yuzu kosho
1 sztuka -
10. Nigiri surowy łosoś + kizami wasabi
1 sztuka
TUŃCZYK
-
11. Futomak surowy tuńczyk
serek, sriracha, sałata, por, rzepa, szczypior, ogórek
6 sztuk -
12. Futomak tuńczyk w tempurze
grzyby shitake z Mazur, cebulka prażona, majonez miso, słodki sos kabayaki
6 sztuk -
13. Futomak tuńczyk w chrupiącej panierce panko
tatar z tuńczyka, avocado, ogórek
6 sztuk -
14. Uramak california z surowym tuńczykiem
avocado, szczypiorek, ostry majonez, całość owinięta batatem w tempurze
8 sztuk -
15. Hosomak surowy tuńczyk + kizami wasabi
6 sztuk -
16. Nigiri surowy tuńczyk + kizami wasabi
1 sztuka -
17. Nigiri surowy tuńczyk + majonez miso + chrust z imbiru
1 sztuka
KREWETKA
-
18, krewetki w panko z warzywami
majonez cebulkowy, sriracha, oshinko, ogórek
6 sztuk -
20. california z krewetkami w panko z jalapeno
ogórek, ostry majonez, salsa jalapeno-kolendra z ponzu, całość ownięta łososiem opalanym z ze strirachą
8 sztuk -
21. california z krewetkami w panko z wołowiną
ogórek, całość owinięta wołowiną z kizami wasabi
8 sztuk -
22. california z krewetkami w panko z mango
mango, ostry majonez, całość owinięta łososiem, tuńczykiem i avocado, posypka z chupiącego panko
8 sztuk
MAKRELA
-
23. Futomak marynowana makrela w tempurze
grzyby shitake z Mazur, szczypiorek, ostry majonez
6 sztuk -
24. Futomak surowa marynowana makrela
tykwa w tempurze, ogórek, serek
6 sztuk -
25. california owinięta opalaną makrelą z yuzu kosho
avocado, ogórek, majonez miso
8 sztuk -
27. Nigiri marynowana makrela + świeży tarty imbir + szczypiorek
1 sztuka -
26. Hosomak marynowana makrela + majonez miso + szczypiorek
6 sztuk
MIĘSO
-
28. Futomak japoński boczek chashu
szparagi, grzyby shitake z Mazur, majonez miso, prażona cebulka
6 sztuk -
30. california owinieta marynowaną polędwicą wołową z kizami wasabi
ogórek, avocado, majonez cebulkowy
8 sztuk -
31. california z japońskim boczkiem chashu
guacamole, salsa jalapeno-kolendra
8 sztuk -
32. California owinięta marynowaną polędwicą wołową
batat w tempurze, szparagi, ostry majonez
8 sztuk -
33. California z japońskim boczkiem chashu z edamame
tykwa w tempurze, owijana w avocado, pasta edamame
8 sztuk -
34. Hosomak wołowina marynowana + kizami wasabi
6 sztuk -
35. Hosomak japoński boczek chashu + majonez miso + cebulka prażona
6 sztuk -
36. Nigiri marynowana polędwica wołowa + kizami wasabi
1 sztuka
VEGAN
-
37. Futomak marynowane tofu w chrupiącej panierce panko
mój vegan NIEserek z nerkowców, marynowana rzepa, grzyby shitake z Mazur
6 sztuk -
38. Futomak boczniak w tempurze
marynowana rzepa, ogórek, guacamole jalapeno, ostry majonez
6 sztuk -
39. Futomak NIE-kurczak z seitana
moj vegan NIE-serek z nerkowców, grzyby shitake z mazur, mango, sos kabayaki i fistaszki
6 sztuk -
40. california boczniak w tempurze
grzyby shitake z Mazur, salsa jalapeno-kolendra z ponzu, całość owinięta marynowanym burakiem
8 sztuk -
41. california z NIE-kurczakiem z seitana
ostry majonez, rzepa, całość owinięta cukinią w tempurze, puder z grzybów shitake
8 sztuk -
42. california marynowane tofu w chrupiącej panierce
tykwa, grzyby shitake z Mazur, pasta edamame, salsa jalapeno-kolendra z ponzu
8 sztuk -
43. california marynowe tofu z mango
ogórek, togarashi, całość owinięta mango, sos hoisin
8 sztuk -
44. bakłażan miso-gochujang
ostry majonez, szparag, tykwa, miks kiełków, fistaszki, całość owinięte avocado
8 sztuk -
45. Hosomak bakłażan w miso-gochujang + kiełki
6 sztuk -
46. Hosomak warzywo
do wyboru: tykwa, shitake, avocado, ogórek, marynowany burak, rzepa z sezamem
6 sztuk -
47. Nigiri marynowany "tuńczyk" + pasta edamame + majonez cebulkowy
1 sztuka -
48. Nigiri "vęgorz" + majonez miso + kizami wasabi
1 sztuka -
49. Nigiri avocado + yuzu kosho
1 sztuka -
50. Nigiri cukinia w tempurze + spicy mayo + szczypiorek
1 sztuka -
51. Nigiri grzyby shitake + salsa jalapeno
1 sztuka
ZESTAWY
-
1. Nigiri vegan set ( 10 sztuk)
- marynowany "tuńczyk" + pasta edamame + majonez cebulkowy ( 2 sztuki)
- "vęgorz" + majonez miso + kizami wasabi ( 2 sztuki)
- avocado + yuzu kosho ( 2 sztuki)
- cukinia w tempurze + spicy mayo + szczypiorek (2sztuki)
- grzyby shitake + salsa jalapeno ( 2 sztuki) -
2. Vegan set ( 30 sztuk)
- futomak warzywa i grzyby w tempurze, cukinia, batat, boczniak, ostry majonez (6sztuk)
- uramaki boczniak w tempurze z grzybami shitake z Mazur, pastą z pomidora, całość owinięte ogórkiem (8sztuk)
- california marynowane tofu w chrupiącej panierce tempura i panko, tykwa, grzyby shitake z Mazur, pasta edamame, salsa jalapeno-kolendra z ponzu ( 8 sztuk)
- hosomak bakłażan w miso-gochujang + kiełki ( 6 sztuk)
- nigiri "vęgorz" + majonez miso + kizami wasabi (2sztuki) -
3. Tyci set (14 sztuk)
- futomak chrupiący łosoś panko, tykwa, mango, majonez miso, słodki sos kabayaki, prażony sezam ( 6sztuk)
- nigiri surowy tuńczyk+ kizami wasabi ( 2 sztuki)
- hosomak tykwa w tempurze (6 sztuk) -
4. Zestaw bez surowych ryb (28 sztuk)
- futomak marynowana makrela w tempurze, grzyby shitake z Mazur, szczypiorek, ostry majonez (6 sztuk)
- futomak chrupiący pieczony łosoś, tykwa, mango, majonez miso, słodki sosem kabayaki, sezam ( 6 sztuk)
- futomak z tuńczykiem w tempurze, grzybami shitake z Mazur, prażoną cebulką, majonezem miso i sosem kabayaki (6 sztuk)
- california japoński boczek chashu, tykwa w tempurze, pasta edamame, całość owijana avocado ( 8 sztuk)
- nigiri z opalanym łososiem (2sztuki) -
5. Trochę na bogato set (40 sztuk)
- marynowana makrela w tempurze, grzyby shitake z Mazur, szczypiorek, ostry majonez (6sztuk)
- chrupiący łosoś panko, tatar z łososia, avocado, ogórek (6 sztuk)
- futomak warzywa i grzyby w tempurze, cukinia, batat, boczniak, ostry majonez (6sztuk)
- uramak california z surowym łososiem, ogórek, serek guacamole, prażone fistaszki (8 sztuk)
- hosomak ogórek, rzepa, sezam (6 sztuk)
- hosomak tuńczyk, łosoś, kizame (6sztuk)
- nigiri marynowana makrela, tarty świeży imbir, szczypiorek (1sztuka) -
6. RANY JULEK PANY set (38 sztuk)
- futomak w chrupiącej panierce panko z tatarem z łososiem i warzywami( 6 sztuk)
- california tuńczyk, avocado, szczypiorek, ostry majonez, całość owinięta batatem w tempurze(8sztuk)
- california serek, rzepa, ogórek, całość owinięta opalaną makrelą z yuzu kosho (8sztuk
- california owinięta marynowaną polędwicą wołową z kizami wasabi
- california boczniak w tempurze, shitake, całość owinięta burakiem z salsą jalapeno-kolendra(8sztuk) -
7. Turbo Klasyk set (18 sztuk)
- futomak łosoś, avocado, serek philadelphia (6sztuk)
- futomak tuńczyk w tempurze, grzyby shitake z Mazur, cebulka prażona, majonez miso, słodki sos kabayaki (6sztuk)
- hosomak, bakłażan w miso-gochujand, miks kiełków (6sztuk) -
8. Ostro na bogato set (56sztuk)
- futomak tuńczyk w tempurze, grzybami shitake z Mazur, cebulka prażona, majonez miso, słodki sos kabayaki (6sztuk)
- futomak w chrupiącej panierce panko z tatarem z łososia, warzywa (6sztuk)
- futomak z warzywami i grzybami w tempurze - cukinia, batat, tykwa, boczniak, ostry majonez (6sztuk)
- futomak z chrupiącym pieczonym łososiem, ogórek, por, chrust z imbiru, togarashi ostry majonez (6sztuk)
- california surowy łosoś, ogórek, serek philadelphia, guacamole, posypka z fistaszków (6sztuk)
- california boczniak w tempurze, grzyby shitake z Mazur, salsa jalapeno-kolendra z ponzu, całość ownięta marynowanym burakiem (8sztuk)
- hosomak ogórek, sezam (6sztuk)
- hosomak łosoś, kizami wasabi (6sztuk)
- nigiri surowy tuńczyk, majonez miso, chrust imbiru (2 sztuki)
- nigiri marynowana makrela, tarty świeży imbir, szczypiorek (2sztuki)